Buiten school

Kindercentra Midden Nederland/ Kind & Co (KMN Kind & Co) verzorgt de TussenSchoolse en BuitenSchoolse Opvang bij De Regenboog. Check de website http://www.kmnkindenco.nl/ voor meer informatie.

Tussenschoolse opvang

Vanuit KMN Kind & Co zijn er twee TSO-coördinatoren op uw school aanwezig, Lenny van Oostveen en Dick van Beek. Zij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en sturen een team van TSO-medewerkers aan. De coördinatoren hebben een kindgerichte opleidingsachtergrond. Deze zijn op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-22678128.

Aanmelden TSO

Uw school werkt met TSO Online. U kunt uw kind online aan- en afmelden voor de TSO. Dit kan voor een langere periode vooruit, maar u kunt dit ook nog kort van tevoren doen (tot 10.00 uur). Iedere dag controleren de TSO-coördinatoren of er aan- en afmeldingen binnengekomen zijn voor de huidige dag.

Aanmelden voor de TSO kan via de website: https://mijn.kmnkindenco.nl/aanvraag/opvangsoort
U ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding via de mail over hoe u uw account kunt activeren. Het is voor de eerste inlog noodzakelijk dat u uw account hebt geactiveerd.

Hoe log ik in bij Mijn KMN Kind & Co?

  • Ga naar www.kmnkindenco.nl
  • Klik op het poppetje (rechtsboven)
  • Vul uw gebruikersnaam en/of wachtwoord in.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Uw gebruikersnaam is uw bij ons bekende e-mailadres. U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen in het inlogscherm (na keuze Login Mijn KMN Kind & Co).

Hoe werkt het aan- en afmelden voor de TSO na inloggen?

Aan- en afmelden voor TSO momenten kan vanaf twee maanden voordat uw kind vier jaar wordt. Begint het nieuwe school jaar, dan kunt u vanaf ongeveer twee tot drie weken voor de start de TSO momenten doorgeven.

 

Wilt u uw kind een tussendoortje meegeven in de broodtrommel?

Houd u zich dan s.v.p. aan deze lijst:
 
- “gezonde” koek, zoals: ontbijtkoek, sultana, evergreen (zonder chocolade)
- Cracker                                 
- Tomaat
- Rijstwafel                              
- Eierkoek        
- Soepstengel                           
- Komkommer
- Rozijnen, gedroogd fruit          
- Fruit
- Kaas

 

Peutergroep Snoetjes

Peutergroep Snoetjes is gehuisvest binnen de Regenboog, naast de Buitenschoolse opvang Koters.

Wat biedt peutergroep Snoetjes?

Bij peutergroep Snoetjes is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. De pedagogisch medewerkers werken met de methode Puk & Ko. Er worden activiteiten aangeboden die diverse ontwikkelgebieden van de kinderen aanspreken. Taal, beginnend rekenen, muziek, bewegen, alles komt aan bod. Ook besteden de pedagogisch medewerkers aandacht aan de sociale ontwikkeling. Zo worden de peuters voorbereid op de basisschool.  De aangeboden activiteiten variëren van dans en muziek, boekjes lezen samen met de pedagogisch medewerker, taalstimuleringsactiviteiten, bouwen, sport en spel, tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten. Deze activiteiten worden aangeboden voor de hele groep, maar er is ook tijd om de individuele ontwikkeling van een kind extra aandacht te geven en in een klein groepje samen te werken.

Bij peutergroep Snoetjes kunnen kinderen met een VVE-indicatie terecht.

Meer informatie? Check de website van KMN Kind en Co.

 

 

Over ons

Op KBs de Regenboog staat het lerende kind centraal. Als school zijn we gericht op zijn of haar ontwikkeling vanuit de mogelijkheden die het kind in zich draagt.

Contact

Telefonisch contact: 0348 431039 of stuur een email naar info@regenboogwoerden.nl.