Schoolgids

notitie4Deze schoolgids is bedoeld voor ouders die voor de keuze staan op welke school ze hun kind zullen inschrijven en voor ouders die al kinderen op onze school hebben en die alles nog eens rustig willen nalezen of bepaalde informatie zoeken. De gids wordt jaarlijks vernieuwd en is voor alle belangstellenden te downloaden.

Download hier de schoolgids 2017-2018 (PDF-bestand)

Waarom deze schoolgids?

Scholen verschillen in werkwijze, identiteit, sfeer en kwaliteit. De schoolgids helpt u bij het bewust kiezen van een basisschool voor uw kind. U leest erin waar wij voor staan en hoe wij werken. Kortom: wat u kunt verwachten als uw kind bij ons op school komt. We hopen dat u met veel plezier onze schoolgids zult lezen. Voor aanvullende informatie en toelichting bent u van harte welkom.

Extra informatie

De informatie op onze website: www.regenboogwoerden.nl, de kalender en informatiefolders vult de inhoud van deze schoolgids voor u als ouder verder aan. Maar ook het schoolplan 2015 - 2019 kan u verder op weg helpen.

Download hier het schoolplan 2015-2019 (PDF-bestand)

Hellen Schouenberg

Directie KBs de Regenboog