Protocollen & overige documenten

computer1Op onze school hanteren wij diverse protocollen, regels en plannen.

Door op een van onderstaande links te klikken opent het bijbehorende pdf-bestand.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dyslexieprotocol

Medicijnverstrekking

Externe remedial teaching

Pedagogisch plan

Pestprotocol

Klachtenprocedure

Digitaal veiligheidsplan

Vrijstellingsformulier/aanvraag

Klokkenluidersregeling Kalisto

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op de Regenboog wordt zorgvuldig omgegaan met de privacy van onze leerlingen. In verband met het geven van onderwijs, het begeleiden van onze leerlingen, en de vastlegging daarvan in de administratie van de school, worden er gegevens over en van leerlingen vastgelegd. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor het onderwijs en aan het onderwijs verbonden taken. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. De school maakt ook gebruik van digitaal leermateriaal. De leveranciers van die leermaterialen verwerken een beperkt aantal leerlinggegevens. De school heeft met haar leveranciers verwerkingsovereenkomsten afgesloten, om de gegevens te beschermen. Leerlinggegevens worden alleen gedeeld met andere organisaties als ouders daar toestemming voor geven, tenzij die uitwisseling verplicht is volgens de wet.

In het privacyreglement is precies beschreven hoe de school omgaat met haar leerlinggegevens, welke gegevens worden verwerkt en wat de rechten zijn van ouders en leerlingen. Meer informatie over privacy kunt u ook lezen in de schoolgids. Vragen over privacy binnen de Regenboog kunt u stellen aan de directie of via het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..