Welkom

Wat fijn dat u onze website bezoekt!

Graag geven we u veel informatie over onze mooie en fijne school. Wij zijn een school...

- waar veel aandacht is voor het welbevinden en welzijn van uw kind.
- die ondanks de grootte kleinschalig voelt. Onze school is opgedeeld in leerjaren, units genoemd, die geborgenheid en overzicht geven en waar kinderen op een prettige manier tot leren komen.
- waar we realiseren dat elke leerling goud haalt!

 

Schooljaar 2018/2019

Vanaf komend schooljaar gaat KBs De Regenboog over op een continurooster. Leerlingen gaan iedere dag van 8.30 uur tot 14.00 uur naar school en lunchen in de klas met de leerkracht.
Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de nieuwe schooltijden? Schroom niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0348 431039 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vanwege de overgang naar een nieuwe website, is deze site op dit moment niet volledig bijgewerkt voor het schooljaar 2018/19. Wij doen ons best dit zo snel mogelijk gereed te hebben.

 

Kiezen voor de Regenboog is kiezen voor onderwijs waar:

  • eigenaarschap (deels) bij de leerling ligt (vanaf groep 3)
  • in de groepen 1-2 les wordt gegeven in ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO)
  • Engels gegeven wordt in de groepen 1-8
  • we een uitgebreide, goed onderhouden eigen bibliotheek hebben zodat we het lezen op een goede manier kunnen stimuleren. Lezen en leesplezier staat hoog in het vaandel
  • we een vakleerkracht bewegingsonderwijs hebben voor de groepen 3 tot en met 8
  • we een duidelijk curriculum hebben voor de kinderen die meer aankunnen dan de gangbare leerstof: ons meer- en hoogbegaafdenonderwijs
  • we gebruik maken van de grootte van de school door te werken in de units. Er is veel ruimte voor samen leren en overleg, zowel voor de leerlingen als de leerkrachten. Dit bevordert de kwaliteit van ons onderwijs
  • we ouders graag zien als partners. Betrokken bij de ontwikkeling van hun kind en participerend in allerlei activiteiten binnen de school.

 

SAMEN GAAN WE VOOR GOUD!

Over ons

Op KBs de Regenboog staat het lerende kind centraal. Als school zijn we gericht op zijn of haar ontwikkeling vanuit de mogelijkheden die het kind in zich draagt.

Contact

Telefonisch contact: 0348 431039 of stuur een email naar info@regenboogwoerden.nl.