19.jpg

feest4In de week voor de vakantie stond een moeder van een nieuwe kleuter op de gang nog even te kijken naar haar dochtertje in de klas. Net gestart op school zat ze vol zelfvertrouwen in de kring. De moeder schrok even toen ze zag dat ik het zag.

liniaalHoe gaat het met mijn kind? Hoe tevreden bent u als ouder over onze geleverde onderwijskwaliteit? Hoe kijkt u terug op de Regenboog als uw kind van school is? Hoe presteren wij als school t.o.v. andere scholen?

algemeenAl enige jaren zijn we als team 'achter de schermen' bezig met het bedenken en vormgeven van onderwijs nieuwe stijl. Onderwijs gericht op hetgeen kinderen anno 2032 nodig hebben. Onderwijs gericht op de nieuwe tijd, rekening houdend met die vaardigheden die kinderen nodig hebben voor later. Onderwijs gericht op de toekomst.

Naast alle wensenlijstjes die in deze decembermaand voorbijkomen, hierbij nog een mooi lijstje.

Ik wens iedereen een heel fijne en mooie decembermaand.

 

 

 

 

regenboog ipadEn ineens krijg je als ouder een kijkje in de klas van je kind(eren). Via onze app Social Schools worden berichtjes en foto's geplaatst van leermomenten. We hebben afgesproken dat er minimaal 1x in de week een bericht geplaatst wordt. Dit kan een informatief bericht zijn, maar ook het delen van een mooi of leuk moment dat zich voordeed in de groep, of het uitnodigen voor een evenement/excursie. Alle leerkrachten, en ook de klassenouders, zijn erg enthousiast begonnen. De eerste week zijn er maar liefst in totaal 63 berichten geplaatst.

Over ons

Op KBs de Regenboog staat het lerende kind centraal. Als school zijn we gericht op zijn of haar ontwikkeling vanuit de mogelijkheden die het kind in zich draagt.

Contact

Telefonisch contact: 0348 431039 of stuur een email naar info@regenboogwoerden.nl.