back to school

Na een heerlijke, zonnige vakantie zijn we deze week van start gegaan met de Regenboog 2.0, althans zo voelt het voor ons team.

zon1Ik kijk goed terug op het afgelopen schooljaar. In alle groepen en door alle leerlingen is er veel geleerd, zowel op cognitief als op sociaal-emotioneel gebied. De eigen 'pot met goud' is weer een stukje verder gevuld met kennis, kunde en vaardigheden. De groepen 8 hebben hun pot met goud gevuld en zijn klaar om door te stromen naar het Voortgezet Onderwijs. Ik verheug me op de twee afscheidsavonden. Dit zijn altijd waardevolle avonden met de kinderen, de ouders en het team.

Drie onderwerpen wil ik graag in dit laatste blog voor de zomer delen.

bieb3Om ons denken op het niveau te houden zoals het nu is is het écht van belang dat we kinderen blijven stimuleren te lezen! Wij hebben een ontzettende mooie bibliotheek op school die al jaren wordt gerund door ouders. We zijn op zoek naar nieuwe ouders (oma's/opa's) die boeken willen uitlenen aan kinderen, nieuwe boeken in het systeem willen zetten en de bieb netjes willen houden.

feest4In de week voor de vakantie stond een moeder van een nieuwe kleuter op de gang nog even te kijken naar haar dochtertje in de klas. Net gestart op school zat ze vol zelfvertrouwen in de kring. De moeder schrok even toen ze zag dat ik het zag.

liniaalHoe gaat het met mijn kind? Hoe tevreden bent u als ouder over onze geleverde onderwijskwaliteit? Hoe kijkt u terug op de Regenboog als uw kind van school is? Hoe presteren wij als school t.o.v. andere scholen?

Over ons

Op KBs de Regenboog staat het lerende kind centraal. Als school zijn we gericht op zijn of haar ontwikkeling vanuit de mogelijkheden die het kind in zich draagt.

Contact

Telefonisch contact: 0348 431039 of stuur een email naar info@regenboogwoerden.nl.